dilluns, 21 de juliol del 2008

MANCANÇA DE MA ESQUERRA

Mai millor dit, hehehehe, la ja ex-alcaldessa, i des d'avuí, pro-alcaldessa de l'any que ve, ha demostrat al llarg d'aquest periode del seu govern, una mancança total i absoluta de ma esquerra, de segur fruit de la seua joventut, no té cap experiència en relacions humanes, i això a quedat sobradament demostrat, no ha sabut estar a l'altura de les circumstàncies, i per això als plenaris, on tots i totes les ciutatanes del Real estem representats vosté ha tingut una actitut de ninguneig dels representants del P.S.O.E.

No ha tingut cintura política, i això ha portat a que es resalte el seu tic autoritari innat, però dissimulable, que vosté no ha sabut reprèmer, el fet de no deixar expressar-se lliurement a l'oposició, la mancança absoluta d'autocrítica, etc. demostra la seua inexperiència i falta de seguretat en vosté mateixa.

No ha estat a l'altura de les circunstàncies i això ha provocat tensions innecesàries i malestar veinal, mai el Real havia estat tant crispat, i tot per la seua falta d'experiència i evidentment pel seu tarannà polític.

Com vosté ha dit, dimitix per problemes personals, i ahí està el gran problema, que vosté no ha sabut deixar els problemes personals en l'àmbit privat i els ha portat al plenari, i la seua frustració i els seus problemes els pagavem tot el poble mitjançant els nostres representants del, P.S.O.E.

Esperem que durant aquest any solucione els seus conflictes personals i econòmics i que quan torne al càrreg sàpiga estar a lloc que li correspon i no derive els seus problemes personals en problemes i conflictes personals al plenari.

De tot cor li desitgem sort en aquesta solució dels seus problemes, perquè en aquesta solució també esdevindrà una millor convivència al plenari i al Real, i de tot cor li diem que si els problemes personals que té, es podem solucionar amb un psicòleg, compte amb nosaltres, i si els problemes personals són de l'àmbit econòmico-laboral el seu partit la recol.locarà aviat, tranquila per això.

Rebra una cordial salutació i anim que tot té solució.