dilluns, 29 de setembre del 2008

DE MANCA DE SEXE A MANCA DE SENY :

Com podreu observar companys i companyes, hen rebut tota mena de missatges, uns a favor i altres en contra, de la definició que al nostre diccionari de política municipal, es podria trobar en :

VANESSA ALCALDESSA : Manca de sexe.

Aquesta definició venia recolzada perque nosaltres reunits en assamblea, cercavem una explicació raonable del comportament d'aquesta xiqueta amb nosaltres, molt agresiva, molt insolent, altiva, i mal carada, llavors reunia tots els requisits d'una persona que no tenia sexe, o no en tenia suficient. Com s'expliqueu companys i companyes que esta xiqueta amb 26 anys tinguera eixe comportament amb nosaltres ? que a més a més, no ens coneix de res, que és nou vinguda al poble. Com pot tindre tant d'odi i fàstic acumulat front a Pep Miret ? de que el coneix ? com pot comportar-se tan agresivament?, doncs la nostra explicació és o manca de sexe o que va extrenyida.

No obstant i com que hem rebut missatges que ho bé no han entés la definició o que simplement no els agrada, hem passat a modificar-la i com podreu observar ara al nostre diccionari resa :

VANESSA ALCALDESSA : Manca de seny.

Queda rectificat en aquest blog, i al diccionari, d'ús impressindible per a entendre la política municipal.

Vanessa si tens una explicació millor del teu mal caracter i agresivitat fes-m'ho saber i camviarem la definició.