dijous, 11 de setembre del 2008

DIGUEM-LI MAHIQUES

Alt es troba vosté senyor Mahiques i alt pot estar, ha arribat més lluny que qualsevol dels seus predecessors, ens mira amb arrogància, per d'alt dels muscles com si nosaltres, -el partit socialista,- li ferem nosa. Temps ha hagut en els quals venia fent-nos la rosca.

Temps vindran que se n'adonarà, que vosté regna pero no governa, i eixa corona que al cap porta i que trau a relluir en cada plenari, eixa corona, li vindrà gran. Lluísca-la ara que pot, perquè vindrà el temps que li caura fins la cintura, li estrenyerà les entranyes, i llavors serà massa tard senyor Mahiques, llavors se n'adonarà que ha estat una titella en mans d'aquella que ara li toca l'esqueneta, eixa ma és l'abracada de l'os, i és que vosté es sent a gust amb l'adul.lació, i d'això si que és vosté doctor en la matèria, que molt que ens adul.lava quan li interessava.

Com hem dit, ara regna, i llustra el seu regnat, però no és més que una il.lusió òptica, acabarà, estiga segur que acabarà, i passara a la història del Real, com a VICENT I, EL BREU, pero que ningú li plore, que vosté i la seua arrogància l'han postat on es troba, en un atzucac, on ni governa, ni governarà mai, perque ni te equip ni capacitat per a fer-ho. Llavors tornarà a adul.lar-nos.

Quin és el seu model de poble ?

Que vol per al futur del Real ?

Quina és la seua política lingüística ?

I la cultural ?

Res no respon, perquè ha venut la seua ànima al diable, si haguera de constestar, la resposta més digna seria una tal com :
" No tinc resposta, pregunteu-li-ho al P.P. jo soc una simple titella
en les seues mans.
Jo sols presidics processons i signe excomunions (lapsus de identitat amb el Papa Borja ). "

Patètic, senyor Mahiques, llarga vida a tots i totes, i poc viurà qui no vorà el seu final com a president de processons.

Postdata : Com podran observar estimats lectors i lectores, sempre ens referim a Vicent Mahiques com a Senyor Mahiques i mai l'anomenem senyor alcalde, i és que per a allò que va a durar en el càrreg millor no acostumar-lo. I tampoc s'ho mereix el personatge, com a molt arribara a ser mig-alcalde. (Sols alcalde del P.P.-Bloc, pero no serà mai el nostre alcalde, l'alcalde del Real).