dimarts, 18 d’agost del 2009

DOBLE VARA DE MEDIR.






















Hom hi pot obsevar en aquestes fotografies la doble vara de medir que té aquest govern municipal del P.P-Bloc. Totseguit passarem a explicar el perquè d'aquestes fotografies.
Les primeres fotografies que es poden observar corresponen a la col.locació d'una valla de tancament d'un bancal, i que no està totalment acabada, esta valla, està situada al camí que porta al preventori i a Monte-rey, les normes urbanístiques del Real de l'any 1.992 marquen en aquest camí, que les valles de tancament dels bancals han d'estar situades a 5.5 metres del centre del camí. I el propietari d'aquest bancal ha rebut la corresponent notificació per tal que retire aquesta valla als límits marcats en les esmentades normes urbanístiques. Tanmateix, la valla que podem apreciar sobre aquestes línies, (valla tancada amb color verd) doncs aquesta com podeu observar està situada igual que la anterior (llindar del camí) aquesta valla està en el mateix camí que la anterior, a uns 50 metres una de l'altra, i es va col.locar fa un any més o menys, el propietari de la qual, no ha rebut cap notificació respecte de retirar el vallat.
OOOOOHHHH !!! SORPRESA, SORPRESA, el propietari d'aquesta valla és el pare d'un ex-regidor del Bloc. Un que quan era regidor donava lliçons d'ètica.
Ara que fem Mahiques i companyia ?
POSTDATA : En dos dies publicarem les fotografies dels contenidors de deixalles que hi ha a 50 metres d'aquest primer vallat, també en el mateix camí, i també a vora camí. Com no han pogut veure aquests contenidors de deixalles ? hi ha almenys una vintena. No es pergau aquestes fotografies, que tampoc tenen desperdici.