diumenge, 30 d’agost del 2009

SENYALÍTICA VERTICAL. NI MANTENIMENT NI INVERSIÓ.






En aquest article hom hi pot observar l'estat de deteriorament dels senyals de trànsit, ací sols hem editat 3 fotografies per tal que les nostres lectores i lectors puguem fer un recoregut simple i senzill pel nostre poble i podran observar la gran quantitat de senyalítica vertical deteriorada, antiga i descolorida.
La inversió tant en aquest tipus de senyals con dels senyals horitzontals (majoritàriament pintura) ha estat nul.la, en aquest 2 anys de desgovern P.P.-Bloc. Com a exemple indicarem que sols en el darrer any de la legislatura nostra, vàrem repintar els senyal horitzontals de tots els carrers del poble, tant els carrers antics com la zona nova al voltant del parc 25 d'abril, així com la col.locació de la corresponent senyalització vetical i ordenació del trànsit. Aquesta actuació ens va suposar un cost en aquest tipus d'inversions de més de 30.000 euros, i sols en l'any 2.007.
L'actual equip de govern, no ha canviat ni un sol senyal de trànsit, l'estat de deteriorament és absolut, però la poca vergonya de l'alcaldesa i companyia està intacta, sols us podem catalogar d'abandonats i desastres.
REPETIM : NI UN EURO S'HA INVERTIT EN RENOVACIÓ I MANTENIMENT DE LA SENYALÍTICA DE TRÀNSIT.
Nota : La setmana que ve, publicarem fotografies de l'estat de la senyalítica hortizontal (pintura) que en alguns passos de peatons ni tan sols existeix en l'actualitat.