dimarts, 1 de setembre del 2009

MELO ; I + D

El senyor Melo és un pou sense fondo, no té preu. Encara no s’ha enterat que fa dos anys que governa. Perquè si en el polígon d`El Real es troba “la cova d’Ali Babà i els quaranta lladres”, en versió moderna, els falsificadors de bitllets. Doncs, la culpa, segons l’inesgotable Melo, és de l’anterior corporació. Que passa alguna desgracia, com la de la panificadora, la culpa la té el President del Govern. Que passa qualsevol altra cosa, la culpa la tenen altres. Quan serà responsable voste d’alguna cosa? Quan assumirà que qui governa és vosté i cia?
Nosaltres no hem fet cap comentari oficial ni de la desgràcia de la panificadora ni ara del descobriment dels fasificadors de billets, i mira que era fàcil fer demagògia d’aquestes situacions, però com vosté no pot callar, fa demagògia fins i tot quan està dormint, vol ser la primera figura del govern municipal (Vicent Mahiques ja és història, què mal li deu de saber!), apareix voste als mitjans de comunicació (sabem que el busquen, per què saben que és un espectacle), “per donar vidilla” en les avorrides vacances de política municipal, i culpabilitza de tots els mals al govern anterior. Melo segueix exercint d’oposició de l’oposició. Melo, no canvie, ens estimula, continue així, ho aconseguirà.
Senyor Melo, adecente el polígon industrial, inspeccione i controle les activitats que es fan el ell (un dia d’estos apareixerà jo què sé? I encara tindrem més vergonya quan ens pregunten pel que passa en El Real), no espere que des de València li pregunten que què fan, que s’espavilen. Està, estan fent d’El Real el poble més famós d’Espanya i no presisament per a res de bo. Camps vol passar-nos el davant en fama i ho intenta fent-se trajes, en la American’s Cup, Fòrmula 1, … però no ho aconsegueix, nosaltres sense gastar-nos un euro som més famosos que la capital i ens consta que en València estan mosquejats amb vosté.
"I acabe", frase acunyada pel seu inabarcable, inconmensurable, … soci Vicent Mahiques, vosté és un irresponsable (no s’altere, no és un insult, és una definició) ja que no es responsabilitza de res (D’ahí la "i" del títol). La culpa de que cresquen broces en el polígon, s’acumule el fem, les voreres estiguen com estan, hi haja un sector que pareix el Far West, carros, cavalls, etc. la tenen els altres, ja ho sabem. Com ja deuria haver descobert la "D" del títol és de demagog.
Ànim, continue, continuen en aquesta línia que en dos anys més, al ritme que anem, serem més famosos que París. Però allò més trist és que empreses que volien instalar-se al nostre polígon se'n han anat per tot el desgavell que hi ha, i amb elles se'n van llocs de treball, se'n van diners per al municipi, se'n va el nostre prestigi. I el senyor Melo tirant pilotes fora i governant el municipi. Qué bé anem, visca El Real de Melo, visca la xapussa, visca la fama, … visca la demagogia!
Quin cost més gran per al poble!

==================================================================================