dilluns, 28 de setembre del 2009

MODERACIÓ FRONT A L'ABÚS D'AUTORITAT :

Davant dels greus incidents del passat dissabte 26 de setembre, on el partit socialista del Real, va sofrir un atac contra la llibertat d'expressió mai vist en el nostre poble. I on se'ns nega un dret bàsic amparat per la constitució espanyola. Constitució que tant se li ompli la boca al P.P. que diu defensar-la.

La policia municipal va actuar en un excés de zel, i va confiscar la documentació que el partit socialista estava repartint pel poble. Acte il.legal de totes totes. Se'ns va coartar la nostra llibertat d'expressió, dret bàsic en un estat de dret. No obstant això creiem que el responsable últim no és el policia municipal que complia ordens del polític de torn.

Fins on un regidor pot ordenar a la policia municipal una acció de tal calibre ?

Creiem en el partit socialista que cal un curs de reciclatge als membres del govern municipal per tal de saber on estan llur límits i on esdevé un abús d'autoritat, i un saber qui pot transmetre ordens a la policia i qui no les pot transmetre, que en aquest cas, també s'actua de manera improcedent per part del regidor.

Ens sentim ofessos i menyspreats per aquells que diuen defensar a tots i totes. Una bona dosi de talant democràctic és el que us manca.

Durant els 12 anys de govern del partit socialista en el Real, ni el P.P. ni el Bloc han tingut cap problema ni per reunir-se en les dependècies públiques ni per a repartir la documentació que han considerat oportuna per tal de defendre llur posicionament polític, mai, mai mai hem bloquejat l'oposició. A nosaltres se'ns vol posar un boç, per tal que no els fem ni tant sols una crítica política a la mala gestió que està portant l'actual equip de govern, i no ho aconseguiran, no ens callaran.
Postdata : El partit socialista del Real davant dels greus fets, es reserva el dret a presentar l'oportuna denúncia judicial, per la vulneració dels nostres drets fonamentals, que són també els de totes i tots els ciutadans espanyols.