dijous, 2 d’octubre del 2008

5 SEGURS, EL SISÉ MILLOR QUE SI, I EL SETÉ AMB EL TEMPS :

Hem estudiat el nivell de compliment dels pecats capitals per part del senyor Mahiques, i hem arribat a la conclusió que en complix 5 de 7, no podem afirmar que té tots els 7 pecats capitals, però amb temps i paciència tot arribarà, ara que el Papa de Roma, torna a reinstaurar l'infern, doncs Mahiques fes-te-ho vore, que ja hi tens assignada una bona parceleta, i com que t'ho has guanyat, tindràs també bones vistes.

1 ) AVARÍCIA : Cobdícia, Cobdiciós, ho ets i amb ganes.

2 ) GOSSERA : Negligència per a fer coses, cap dels càrregs President-secretari-tresorer-vocal, de totes les associacions que has format part, cap has acabat bé, ni has rendit comptes als respectius associats.

3 ) IRA : Desig de venjança, no cal més comentaris.

4 ) ENVEJA : Disguts airat per allò que d'altres gaudixen, com per exemple, intel.ligència, popularitat, guany personal, modèstia, i normalitat.

5 ) SOBERBIA : No cal difinir-la, vares ser la persona en qui s'inspirà l'inventor de la paraula, de fet hem sol.licitat a la Acadèmia Valenciana de la Llengua, que considere Mahiques com a sinònim d'aquesta paraula.

Aquests 5 pecats els complixes 100 %, i com que això suposa majoria absoluta de pecats, et garantim un lloc a l'infern del catòlics. El sisé pecat no sabem si el tens o no, però tampoc ens importa massa, tant de bo el complirem tots i totes.

6 ) LUXURIA : Excés d'apetit sexual.

I el seté, la veritat que si el complires tampoc passaria res.

7 ) GULA : Excés en el menjar i el beure. Per a ser francs conforme va passant la vida anem canviant el llit per la taula, jejejejeje, conforme ens fem majors pequem menys del sisé i incrementem el seté pecat.

D'aquests 2 últims, nosaltres t'absolvem, no els considerem de cap manera, pecats-pecats, diguem-ne, plaers.

Ara bé, tu en total de mangonejar també a l'infern ets capaç de complir-los tots els 7, mira de montar allí també, alguna associacioneta.