dijous, 16 d’octubre del 2008

ALS JOVES QUE SOU DEL P.P. I NO HO SABEU :

Per a qui no sàpiga qui és el senyor Pablo Casado, us direm que és menbre de "las juventudes del P.P. de Madrid", I que tot açò no us dirà tampoc res, simplement un nom més, però si us transcrivim les seues declaracions en el passat congrés del P.P. a Madrid, llavors la cosa canvia :

"Yo estoy convencido que la inmensa mayoria de jóvenes españoles son del partido popular y aún no lo saben. Si es que en pleno siglo XXI, no puede estar de moda ser de izquierdas, pero si sois unos carcas, estan todo el dia con lo de la guerra del abuelo, con las fosas de nosequien, con la memoria histórica, con el aborto, con la eutanasia, con la muerte, cantando la internacional, pero si la internacional se cantaba cuando el comunismo dejó 100 millones de muertos en el siglo pasado, pero que es esto por favor, los modernos somos nosotros, nosotros no idolatramos a asesinos como el Che Guevara, idolatramos a Miguel Angel Blanco".

Doncs bé, amb aquesta perleta tindriem prou, però creiem que comentaris con aquests no poden quedar sense resposta, el xaval s'ha lluit, i ha tingut els seus dos minuts de glòria a la premsa espanyola.

Anem per parts :

Respecte a allò que els joves són del P.P. i no ho saben, no deixa de ser una bobada majúscula, però una bobada. Nosaltres suposem que hi haurà de tot, com en la resta de l'espectre social.

Pel que fa a estar de moda o no, ser d'esquerres en ple segle XXI, doncs la reflexió que nosaltres fem des d'aquest blog, és que ser d'esquerres no és cap moda. Creiem que la ment, la forma de pensar, la idiologia política o no de la gent, no canvia fàcilment. Tal volta la gent del P.P. si canvie fàcilment d'idiologia, com a exemple clar, podeu analitzar la trajectòria del senyor Andrés Ascó, cada vegada que ha estat candidat a alcalde del Real, ho ha fet en partits diferents, U.C.D., C.D.S., O.I.V., i per últim P.P., i en cap d'ells ha tret trellat ningun, això sí, on més temps ha militat i segueix fent-ho és amb el partit de J.R., ahí el senyor Ascó si que no ha canviat mai de jaqueta, ni la butxaca tampoc, ni molt menys el camí de la podadora. I és que en el P.P. cap tot, ahí ho arrepleguen tot. Lectors i lectores d'aquest blog, creieu que paraules tan complicades com "ideologia" o bé "dreta" són fàcilment entendibles pels regidors Vicent Signes o Hector Peiró ? Llancem la pregunta d'una forma retòrica.

I si no en teniu prou, vejau el comportament de l'ex-alcaldessa, més pròxim a Blas Piñar, que a una dreta centre-europea, com puga ser Convergència i Unió. Lectores i lectors, veieu a La Vane, com a militant d'aquesta coalició catalana ? Reflexioneu, i trobareu la resposta.

Doncs bé, simplement amb aquests exemples del P.P. local, podem extrapolar-los a la resta del partit popular.

Tornant a les paraules d'aquest individu, la següent frase, de que sempre estem "con la guerra del abuelo, con las fosas comunes denosequien, etc" per ahí no xaval, callat estàs millor, idiota. Donde estaba tu abuelo en esa guerra ? ho és que no li ho has preguntat, imbècil. Eixa guerra que tu nomenes amb tant de fàstic, fou una guerra civil, -la pitjor de les guerres- mitja Espanya front a l'altra mitja, enfrontades aquestes dúes parts, una defenent la legalitat i la constitució, i l'altra banda fent colps d'estat. On estava "tu abuelo" ?. A més a més et direm que directament varen morir 100.000 espanyols i espanyoles en eixa guerra, dels 2 costats, però que 900.000 persones moriren represaliades en la post-guerra, en total 1 milió de persones, i si a més a més, tenim en compte que l'Espanya d'aleshores comptava amb 22 milions d'habitants, llavors parlem que va morir el 5 % de la població del país, això és una vertadera barbaritat de mots, sense parlar del milió d'exiliats, que suposa un altre 5 %, aquest drama nacional, tu el menysprees, amb el teu to, de paraula, Espanya econòmicament va retrocedir 40 anys, el nivell de renda en 1.940 va retrocedir fins al mateix que el país tenia en 1.900, sense parlar dels 40 posteriors a la guerra, on els guanyadors "otros abuelos" no sols no es conformaven amb la victòria, si no que a més a més, volien acabar amb el pensament d'esquerres, eixe que tu menysprees tant lleugerament. Per part nostra, per part de l'agrupació socialista d'El Real, tot el nostre respecte a eixes persones que varem morir i a llurs famílies, així com a les persones represaliades i empresonades pels guanyadors d'eixa guerra. ¿Donde estaban tus abuelos entonces ?, i el de l'ex-alcaldessa ?, joves d'El Real, pregunteu els vostres pares i sabreu la resposta.

Respecte a les fosses comuns, sevisca la de Garcia Lorca, com a representant de totes les fosses comuns que hi ha arreu de qualsevol camí de qualsevol poble. És que no tenen dret els familiars d'aquest assassinats a plorar-los, i recordar-los ?, igual que ho fem la resta de persones amb els nostres difunts ?, per a aquest estúpit, sols li demanem una mica d'empatia, agafa els teus avis, trau-los de la tomba on reposen, i reballa'ls per qualsevol bancal que vetges. I després ves i conta-li-ho als teus pares, a vore que els sembla.

Pel que fa a que parlem de l'avortament, l'eutanàsia, la mort, doncs i que ? com si això fora pecat, fòra de l'esglèsia catòlica, tu com a cristià complix amb els preceptes, i déixa'ns als qui no ho som, que decidim sobre aquests temes tant personals.

Joves que sou del P.P., i no ho sabeu, des d'ací us diem que tots no som iguals, que victimes de la guerra foren tots, que en una guerra civil no hi ha vencedors, i tots som perdedors. I pel que fa a avanços socials com l'eutanàsia, o l'avortament, són drets individuals de cadascú de nosaltres, i cap entitat política o religiosa, té dret a furtar-nos-els. Joves que sou del P.P. i no ho sabeu, que sapigau, que tots no som iguals i en política local, menys.

Post-data : Respecte a Miguel Angel Blanco, i respecte a totes les víctimes del terrorisme, nosaltres no farem cap menció política ni cap ús, totes aquestes víctimes, polítics, guardies civils, militars, policíes, i civils, tots i totes són víctimes de tots els ciutatans i ciutatanes de l'Estat Espanyol, són part del patrimoni humà d'Espanya, màxim respecte i sol.lidaritat.