dimecres, 8 d’octubre del 2008

REPRESENTANT : ELECTORAL O SOCIAL.

Dintre del Partit Socialista, a l'hora de triar les persones que ens representen en les distintes administracions públiques, s'obri un debat, intens i no menys apasionant, i a banda de valorar els cànons estandar que segurament fan tots els partits polítics, con preparació acadèmica, valoració professional, etc. Nosaltres obtem per una combinació de molts elements, però sobretot que prime la qualitat humana, i social de la persona que vaja a representar-nos. Tot açò ve a col.lació, pel comportament més que censurable de l'actual equip de govern, tant en l'anterior alcaldessa, com amb l'actual alcalde, no cal que definisca llurs comportaments, ja que a banda d'haver-ho denunciat en aquest blog, ho podeu comprovar en directe, acudint als plenaris municipals.

Des del P.S.O.E., creiem que no sols no ens representen a nosaltres com a partit polític, si no que tampoc representen a la majoria social i estadística d'aquest poble nostre. On rau la diferència ? doncs en inquietuts culturals, socials, econòmiques, distintes a la de l'esmentada massa social. Quan aquestes persones es comporten tan rastrerament com ho fan, des del seu punt de vista, es creuen amb dret a fer-ho, ens menyspreen, i obvien, com a xusma social, que han de suportar, com a mal inevitable.

Vejau la doble cara de Mahiques, adula la gent gran, -especialment a dones- amb bones paraules, però buides de contingut, ahí és on ell regna, ahí si que trionfa, però fixeu-vos que pocs amics adults té, i es que en el moment que gent de semblant capacitat dialectica, li replica, llarvors queda destronat, i ell temerós de veures inferior, preferix trencar relacions amistoses, ell busca l'adhesió inquebrantable a la seua persona, no el debat obret, i la discusió sana.

Per no parlar de l'ex-alcaldessa, que amb el seu comportament diari, falsa rialla, i palmadetes a l'esquena creu que ja ho té tot guanyat, pot anar a dormir tranquil.la que l'obra caritativa del dia, ja l'ha realitzada, ella encara està en allò de "Ponga un pobre a su mesa", però en quin any vius Vanessa ? que sàpigues que aquesta societat de classe mitja, no necessita de la teua / vostra caritat, és lliure i madura, amb més o menys problemes quotidians, però sabedora del futur que vol per a ells i llurs famílies.

Representeu tots dos a la gent que fa cua al atur ? Als qui aquest mes allarguen el puxero, i del mateix brou, fan arròs, costra, i fideus ? representeu tots dos, a les dones majors que repetixen falda de l'any passat ? o que aguantarà el cotxe un any més ?

La llengua llarga,
la panxa plena,
la hipoteca satisfeta,
llavors, l'atenció cobrareu cara.

En la gola, vent
al ventre sorolls,
a casa corcons,
cara, pagareu l'atenció.