divendres, 24 d’octubre del 2008

INCREIBLE PERÒ ESPERAT



Curiós, resulta curiós que cada vegada que aquest Govern inicia una modificació tinga sempre el mateix “modus operandi”: tirar la culpa a l'anterior Govern. Que Industries Faus està en crisi, res, ix el palmero del carreró i diu que és culpa de l'anterior Govern, sense vindre al cas i sense ni tan sols saber del que parla, però és igual la qüestió és empestar-ho tot.

Que la pedrera està creixent, i encara que l'anterior Govern va paralitzar la seua expansió i va tenallar el seu creixement amb el PGOU, res, és culpa de l'anterior Govern. Però resulta curiós, ja no se senten les veus dels periodistes de les províncies, ni als veïns de "Monterrey" dignament representats pel Bomber Torero, ni a la candidata del BLOC en aquesta urbanització, ni al Sr. Bosca interposant al·legacions interessades al PGOU sobre la pedrera (una vegada el Sr. J.R. els ha venut la seua FINCA incloent el seu XALET als de la pedrera per una xifra indecent), tot s’ha acabat. Però haurem de preguntar-li a la Sra. Martínez, que tal li va anar amb el regal de boda que li van fer des de la pedrera..., ja ens contarà.

Que hi ha construccions il·legals en el portell de coneguts membres del BLOC, doncs res, culpa de l'anterior Govern; però això si, ens oblidem dels expedients oberts per l'anterior Govern, deixem que caduquen i res, el Sr. Simó (“què bon xiquet és”) va i els enganxa la llum a aquestes construccions, si, com ho lligen el regidor d'urbanisme fa treballs il·legals en construccions il·legals, però té igual, el bisbe el beneeix en tots i cada un dels seus viatges, i aquesta benedicció purifica la il·legalitat. Però ja els contarà el Sr. Simó als propietaris de la zona quan allò s'urbanitze i hagen de pagar de les seus butxaques, indemnitzacions per construccions il·legals.

Ara arriba el torn de modificar el PGOU, i clar, més del mateix: la zona esportiva (antic cavall de batalla del Sr. Bosca, Sr. Ascó i Sr. J.R), zona esportiva que s'ubicava en la zona contigua al “carrer de pilota” Vicet Mascarell, per aglutinar tot el conglomerat esportiu en el futur. Pareix que el Sr J.R. i el Sr. Ascó se n’eixiran amb la seua, i es llevarà d'ací i és traslladarà a una zona més favorable als interessos del Sr. J.R. (per això té el seu representant dins del Govern municipal, el Sr. Melo; a Gandia serveix a plataforma i als seus senyors feudals, rendint l'adequat vassallatge en els dominis del Real, defenent els interessos del seu senyor J.R.). Per això i com a primer símptoma hem de llegir o millor, mirar el full parroquial: EL REALENC; on ens conten no sé què d'un campionat de pilota que s'havia de celebrar en el “carrer de pilota” Vicent Mascarell, i que a causa de la mala ubicació EST – OEST, el sol impedeix el joc de la pilota amb normalitat. Però el que vostés no saben és que el dit carrer de pilota constava d'una segona fase i que aquesta segona fase estava presupostada en el pressupost que va elaborar l'anterior Govern l'any 2006, per a ejecutar-se el següent any, el 2007. La dita segona fase consistia en el cubriment del carrer i la col·locació de la seua il·luminació: NO HO VAN FER (ho tenien pressupostat) I ARA CULPEN A L'ANTERIOR GOVERN, no tenen escrúpuls. A més a més si vos fixeu bé el carrer que tradicionalment s'ha jugat a pilota, em referisc al “carrer nou”, té la mateixa orientació que el carrer construït. Però clar, cal començar a buscar excuses per a poder justificar els canvis en el PGOU i així afavorir els interessos del Sr. J.R.