dissabte, 8 de novembre del 2008

LLIURE-PENSADORS ; CABEM O NO, EN AQUESTA SOCIETAT ?

Aquest article no preten res més que reflexionar sobre la gent, sobre aquells i aquelles que tenim una opinió pròpia dels esdeveniments que ens envolten -polítics o no-, la gent que per a res, som indiferents, que som crítics amb el món i la societat en la qual vivim, gent que analitzem les circumstàncies que ens rodegen, i que a més a més, no ens deixem portar per les opinions de la massa social, ni per allò "NORMALMENT" establert per aquesta societat, en resum, "lliure-pensadors". En aquest article, -que bé podria donar per a un assaig-,voldriem en primer lloc, establir i concretar el terme "NORMALITAT". La societat deriva allò que és "HABITUAL" i ho confon amb "NORMAL", greu errada és aquesta, ja que una cosa habitual, no cal ni té perquè ser normal, són temes totalment diferents.

Dintre d'aquesta dualitat social Normalitat-habitualitat, nosaltres la gent del Real que ens autoproclamem "lliure-pensadora", ens revel.lem contra aquestes normes socialment establertes, normes que ha marcat la societat, i que aquesta pròpia societat rebutja a qui no les complix i seguix, i aquestes normes són tan bones o tan dolentes com llurs contràries. Milers d'exemples podriem establir, "ROJOS-ATEUS", "BONS-CRISTIANS", "ADULTERI : AIXÍ SÓN ELS HOMES FRONT A DONES-PUTES",etc. la llista és infinita.

Aquest article, va adreçat a aquells qui han corregut davant dels grisos, que han demanat pels carrers l'estatut d'autonomia, que han simpatitzat amb el moviment hippy, que han begut cervesa, que han fumat porros, que han pixat pel carrer, que han descobert el sexe sense el matrimoni, a totes aquestes persones, i a la canalla actual, jovens que no sou indiferents, joves que us heu manifestat contra la guerra d'Iraq, que es manifesteu als intituts i facultats contra els atemptats d'E.T.A. que crideu al carrer contra les injustícies, però que també pertanyeu a O.N.G's. a totes aquestes persones que no sou indiferents us diem : TOTS NO SOM IGUALS, les sensibilitats socials de l'esquerra i de la dreta, són per sort diferents. Analitzeu el comportament de cada partit i de cada espectre polític i tragau les vostres conclusions.

Analitzeu el tandem Mahiques-LaVane, i compareu-lo amb el grup municipal que representa a l'esquerra, vejau llurs comportaments, i posiblement arribeu a les mateixes conclusions que la majoria de nosaltres, gent socialdemócrata, que cabem al Real i cabem a Europa. Des de l'esquerra, podem canviar el món, o almenys ho intentarem.

Sense ser pretenciosos, però creiem que Obama, estaria amb nosaltres de ser del Real, temps al temps, amics i amigues, des de l'esquerra tot és posible. S'obri un nou periode per a EE.UU., per a Europa, i per a tot el món, esperem que no ens defrauden, i esperem que si et sent reflexat en aquestes línees, sols et demanem que seguisques igual, que seguisques tenint opinió pròpia i que no ens defraudes.