diumenge, 9 de novembre del 2008

A PREGUNTES CONCRETES, MAHIQUES RESPONDRÀ ?

Dintre del joc polític, del "i tu més" etc. cal tindre una mínima coherència en el discurs, cal portar una línia d'actuació concreta, i sobre ella, anar afrontant els esdeveniments, que de segur es donen al llarg d'una legislatura. I si bé al Real canviem d'alcalde com de cartes en una partida de truc, el que sí que no ha canviat són les paraules dites, ni el regidor responsable de dir-les. A qui estem referint-nos ? Doncs al senyor Mahiques. Aquest regidor d'Hisenda i altres càrregs, va encetar una campanya de desprestigi front a l'anterior equip de govern, del P.S.O.E., acusant-nos entre d'altres coses, de no haver cobrat tots els rebuts de l'impost de l'I.B.I., etc. Doncs bé, companys i companyes, aquest any 2008 que està a apunt de concloure, és el primer any complet de govern d'aquest tandem polític difícil de digerir, PP-Bloc, i des d'ací llancem una série de preguntes, ja que al plenari no ens déixen fer-les.
Estimat Mahiques, sabem per membres del teu govern que ets un bon seguidor d'aquest blog, ens lliges apasionadament, i sorprenentment silenciós, però també sabem que les relacions dintre de l'equip de govern no són precisament blanques inmaculades, algun punyal per l'esquena van traient-se alguns, en silenci això si, i algú també, s'ha hagut de tragar eixe punyal, per tal de fer desaparéixer les proves.
Bé estimat Mahiques, després d'un poc de joc polític, i mala bava, del pàrraf anterior, ens podries contestar a :
1 ) A data del més passat, la gent del poble, amos i senyors del teu càrreg, voldriem saber quin percentatge d'impostos locals has cobrat durant aquest any ?
2 ) Els rebuts que no s'han pagat en temps i forma, perquè ha ocorregut ?
3 ) D'eixos impostos, quin percentatge han anat a parar a les associacions que tu milites ? i el seu comparatiu amb els anys de govern anterior ? en quant s'han incrementat aquestes aportacions de tot el poble ?
La llista de preguntes és llarga, de moment esperem resposta d'aquestes 3, no són massa complicades, i creiem que les podres resoldre fàcilment, aplicat una mica en la tasca i a veure si per a l'any que ve, podem tindre una resposta.
Com pots comprovar, tota aquesta informació que sutilment et plantegem ací, tota tota, no ha eixit dels plenaris municipals. Alguna cosa va eixint de dintre del teu despatx. Fes-te-ho mirar.