dilluns, 17 de novembre del 2008

SI AÇÒ ESTÀ AIXI, COM ESTARÀ ALLÒ QUE NO ES VEU ?




Al Real, tenim l'únic monument als Maulets de tota la Safor, va ser col.locat al parc 25 d'abril, com a homenatge i reconeixement no sols als maulets, si no a tot el que ells varen representar per al poble valencià.


El govern del partit socialista, d'aleshores, va apostar valentament per un momument que de segur no li reportava vots. Però que en conciència creïem que era de justícia, fer un homenatge d'aquesta temàtica.


Ara podeu vore l'estat en el qual es troba, després de distintes agressions. Fins ara, nosaltres no dèiem res, per tal d'evitar pol.lèmiques estèrils. Però veient com l'alcalde actual i el seu govern, no fan res per tal de reparar aquesta agressió al patrimoni municipal, ens veiem en l'obligació de denunciar-ho, ací, al nostre blog. Aquest estat del monument, és intolerable senyor Mahiques, no te vosté més vergonya de tindre i mantindre açò ?, Quina imatge del poble del Real donem ?, Tin vergonya, -que no en tens ni miqueta-, i repara aquesta agressió.


Mahiques, que hagueres fet si en compte de l'agressió al monument als maulets, aquesta s'haguera produit en la façana de l'esglèsia ? El teu propi govern s'haguera arromangat per a netejar-la ells en persona.
Aquesta, és la teua sensibilitat pel tema ?
Així defens el patrimoni de l'Ajuntament ?
Si aquest monument, que està a la vista de tots, el tens així, com estaran els afers de l'Ajuntament que no es veuen ?