diumenge, 16 de novembre del 2008

ELLS AMB ELLS. NOSALTRES AMB TU.

Aquest títol de l'article, bé podria ser, un eslogan electoral, però ens ve bé, per a definir la relació dels diferents grups polítics representats al plenari municipal. Estem veient el comportament de Mahiques, -autoritari, bròfec, pedant, etc.- com a regidor i com a alcalde, i ens plantegem si aquest comportament, és sols d'ell personal o també el tindrien la resta de membres del Bloc. I la resposta no és massa optimista per a nosaltres.Per altra banda, del P.P. no cal ni que parlem, del seu comportament amb nosaltres.

Aquest matrimoni de conveniència sobreviu pel fàstic i odi que ens tenen. No tenen cap objetiu polític per al poble del Real. Sols els unim nosaltres. Difícil ho té el Bloc, per tal d'explicar al seu electorat d'esquerres, aquesta bona convivència amb el P.P., i a més a més, quant el programa electoral amb el qual es presentaven, no està complint-se. Mahiques, sols volia arribar a l'alcaldia. I amb un únic regidor nosaltres, el partit socialista, no ho veïem ni ho veiem representatiu de la voluntat popular, que el Real, va votar en les urnes. I pel que fa al P.P. el seu únic objetiu era, i serà, desbancar al P.S.O.E., del govern, sense oferir alternatives, ni de gestió, ni de persones. Són els regidors Melo, Vicent, i Hector, alternatives als que oferiem nosaltres ? No cal que respongau. El govern de l'Ajuntament els ha vingut de nou a tots, no plantegen solucions ni projectes de futur, per a la nostra societat, no són alternativa de res.

Aquest entronament de Mahiques, per part del P.P. creiem que minvarà, les opcions de futur a d'altres possibles candidats del Bloc, i creiem que fins i tot del propi Mahiques. Mentre que al sí, del propi govern municipal, el P.P. veu a Mahiques com a perillós per al ells. Nosaltres veiem com dintre d'eixa pugna per la "foto", el poble del Real, va perdent dinamisme. No sabem que volen per al l'any que ve, no tenen fets els presupostos, no tenen una organització de treball, a mig i llarg termini, en cap àmbit de la política municipal. Res sabem dels projectes amb els quals, cadascun dels partits es presentaren a les eleccions. No res sabem d'un projecte conjunt de l'equip de govern.

Aquest dúo, P.P.-Bloc, entre ells s'ho apanyen. Què farà el Bloc i Mahiques un any abans de les eleccions ? Com es desvincularà del P.P. per tal de mantindre el seu electorat més d'esquerres ? I per a mantindre el seu electorat més nacionalista ? Suposem que no es desvincularà, trencant el pacte, però ell per tal de sobreviure políticament és capaç de tot, el P.P. és qui l'ha triat com a company en aquest viatge polític, i ja vorem com resolen aquests problemes, que són els que a ells els importen. Mentre que el poble del Real, perd opcions de futur.

Per tot açò, us diem : Ells amb ells, i nosaltres amb tu.

Quan hem governat, hem comés errors, i en els últims 12 anys que hem estat al front del govern municipal, tot no ho hem fet bé, algunes coses eren i són millorables, i d'altres símplement no han resultat com esperavem, però en línies generals, creiem que el poble del Real, va donar un salt qualitatiu, del poble que ens trobarem al poble que hem deixat al P.P.-Bloc.

Nosaltres estem amb tu, elector d'esquerres, i elector nacionalista que no ens vares votar l'any passat, però que veus, com som, qui més et representem social i políticament, amb el tu recolzament, i amb el de la suma de tots els que no esteu conformes amb el que esteu veient al govern municipal, podem canviar açò, contem amb tu. Ells amb ells, nosaltres amb tu.