dijous, 25 de juny del 2009

I ACABE.

Avuí hem pogut assistir al plenari municipal presidit pel flamant, dinàmic i àgil, Vicent Mahiques, i allí s'ha produit el que serà l'esdeveniment més important d'aquesta legislatura, ¡Qué diem legislatura! esdeveniment mundial. Hem pogut oir, les que tal volta siguen les paraules més històriques, i de mofa general que oirem en molt de temps, pronunciades en mig d'una conferència Mahicana.
Descriurem la situació per a aquelles persones que no han pogut assistir al plenari, i per a les que si hi han assistit doncs no pedrem aquesta oportunitat de recordar-ho :

Després de 10 alegres i clars minunts d'una lectura dinàmica, àgil i de clarificadores històries per a no dormir de l'any 2.006, repetim als 10 minunts, el senyor Mahiques atura la lectura i ens amolla : " i acabe" ..... i encara seguix llegint uns 20 minuts més.

Mahiques has tingut la capacitat d'anestesiar a tot un plenari senser, has batut el teu propi rècord, fins i tot la secretària municipal s'ha rist en sentir tan memorables paraules. Per no parlar d'algun regidor del teu govern com Vicent Signes, o Hector.
Vicent Mahiques, no estàs per a eixir de casa, o almenys eixir solt, ets un perill públic per a les persones amb seny, l'ús abusiu del teu torn de paraula es perjudicial per a la salut mental, les autoritats sanitàries deurien restringir-te l'ús de la paraula, però tranquil que qui segur que et limitarà l'ús de la paraula pública, seran els electors i electores en l'any 2.011.

Ets capaç d'avorrir a un mort, ets l'alegria de la huerta, jejejeje, seguix així, que ja t'ensenyarem com es governa.
Totes aquelles persones que havent assistit al plenari municipal i noten algun sintoma, o dolor mental, per favor que no repetixquen aquesta experiència.

No obstant i acabe........... com que el que ens has llegit no era tot l'informe i has anat saltant alguns pàrraf, et demanem que al proper plenari municipal, ens el tornes a llegir complet i ens afegisques els comentaris que cregues oportuns per tal que quede tot més clar.
I acabe d'una punyetera volta, jejejejejejje.