dissabte, 20 de juny del 2009

RESPOSTA A "GAMES"

Aquest article és i serà una excepció en aquest Blog, ja que la norma general nostra, és la de no respondre a comentaristes que vulguen participar-hi. Degut majoritàriament a la desigualtat en la qual es trobarien els i les comentaristes ja que no tenen la potestat de publicar els seus comentaris si no passen pel nostre filtre, nosaltres tenim la potestat de autoritzar o no la seua publicació. Açò fa que, si algun comentari no ens agrada, simplement no l'autoritzem. No obstant això hem de dir que fins a la data d'avuí, no hem censurat cap comentari, i tots, tots, sense excepcions han estat publicats, els que ens critiquen, els que no, i els que símplement fan reflexions.
Per la qual cosa i excepcionalment li contestarem a "GAMES" primer agraïnt-li la seua participació en el blog, i després agraïnt-li que haja expresat lliurement la seua opinió sobre, el nostre candidat Pep Miret.
Mira GAMES, al sí del Partit Socialista, es produixen debats com el que tu reflexiones al teu comentari, vàries vegades hem expressat en aquest blog que, dintre de la nostra tasca de gestió a l'Ajuntament del Real quan hem governat, tot no ho hem fet bé, i moltes vegades havent bona intenció, ens ha eixit malament, repetix que amb una bona intenció, el cas concret que tu comentes, de renovació i/o ampliació de les instal.lacions del camp de futbol, doncs si estava en ment i projectat, els motius pels quals no s'haja fet, en temps i forma, doncs s'ha anat prioritzant, i com és evident doncs la zona esportiva aquesta en concret no s'ha prioritzat.
Creiem al partit socialista que aquesta reflexió teua sobre la renovació de persones en una llista electoral és necessària, la tenim i l'hem tinguda present, és més, pots veure que dels 5 regidors i regidores que ens representen actualment en l'Ajuntament 2 són noves (40%) que són, Maria Bañuls, i Cecilia. No obstant això, si és certa una qüestió, i és que tal volta haguerem mantingut els 4 regidors de la legislatura passada, i haguerem canviat a Pep Miret, ens haguera semblat que ho camviavem tot. Hem de tindre en compte company o companya GAMES, que el projecte socialista no depen de les persones, i que indistintament de la gent que integra el grup municipal, darrere som un grup molt més ampli, dinàmic, responsable, i coherent amb els nostres principis.
Gràcies per la teua reflexió, al partit socialista tot es debatible, i la teua proposta serà tinguda en compte. T'animem a que seguisques participant i donant-nos la teua opinió.