dissabte, 27 de juny del 2009

RESULTATS ECONÒMICS DE L'ANY 2.008

El passat plenari municipal el senyor Mahiques, (Alcade caduc del Real de Gandia) va rendir comptes econòmics de l'any passat, en els quals s'estampava contra la dura realitat, d'allò que és la gestió pública, i és que la situació econòmica internacional afecta també a la situació local, i en això, senyor Mahiques sempre tindrà al partit socialista al seu costat, al costat del seny i la responsabilitat. Evidentment que la situació fa que trastoque els números del presupost, però senyor Mahiques, es que el presupost és ni més ni menys que allò que queda definit dintre del propi mot "PRESUPOST", presuposar allò que l'Ajuntament va a cobrar i a pagar, tan simple com això i que mai, mai, mai va a coincidir amb el resultat final, ja que és obvi que mai es podran previndre tots els factors que hi intervenen.
No obstant això, les desviacions en els ingressos, que són segons les seues paraules en termes relatius, importants, del voltant del 30-40 i fins i tot 70 % menys -depenent de l'impost- d'allò que vosté va estimar, i no justifica de cap manera, ni vosté ho va nomenar per a res, el capítol de despeses, les despeses que vosté va estimar en el seu moment i que no s'han complit de cap de les maneres, d'això ni parlar-ne.
Vosté va dedicar pràcticament tot el seu temps en aquest afer, a parlar de la disminució dels ingressos per motius de la crisi internacional. Però senyor Mahiques, per a res va entrar en l'altra part del presupost, la part de les despeses. No va parlar en quant s'han incrementat, no va parlar quina era la seua estratègia per al presupost en vigor, 2.009, que encara arriba a temps de minvar aquest nivell de despesa. Per tal de resumir-ho tot, vosté es va gastar al voltant de 350.000 euros més d'allò que va cobrar.
Com a exemple de la seua gestió i capacitat de diàleg, vaja per davant algunes mesures que podria haver pres durant l'any 2.008 :
- No haver acomiadat de manera improcedent a una treballadora de la guarderia municipal. Això ha fet que vosté tinga ara una sentència en contra del jutjat de lo laboral i que condemna a l'Ajuntament a pagar 15.000 euros, per acomiadar-la improcedent, com hem dit abans.
- No haver acomiadat de manera improcedent i a més a més dubtant de la valua professional de l'advocat contractat per l'Ajuntament, això ha suposat que ara havem de pagar tot el poble les minutes pactades a més a més d'una carta signada per vosté, on desdiu a l'anterior alcaldessa, i reconeixent per escrit els serveis prestats i la qualitat del treball de l'advocat. Ja que si no el poble havia de pagar al voltant d'uns 20.000 euros per haver balafiat a aquest senyor.
MAHIQUES, EL QUE LA BOCA ERRA, LA BUTXACA PAGA. Però en aquests 2 casos la boca que erra són la de la Vane i la teua, i la butxaca que paga, és la de tot el poble del Real. Al plenari municipal no vàrem oir res al respecte de tot açò.
Et vares oblidar ?, el teu equip de govern ho sap ?, tenies vergonya de dir-ho ?
Com sempre, no esperem cap resposta al respecte. ¡Quant millor ens aniria, si eixe silenci l'haveres tingut amb qui tocava!.
Assumix les teues errades com a persona adulta, no ens dones el silenci com a resposta. A això en el meu poble li diuen, "actitut infantil" o "manca de maduresa". Espabila xicon que açò no és cap joc.
PLORA COM A INFANT, EL QUE NO HAS SABUT DEFENDRE COM A ADULT.