dissabte, 20 de juny del 2009

PPamflets amunt, PPamflets avall.

Passades les eleccions europees, hem pogut gaudir d'un altre PPamflet, fent anàlisi dels resultats electorals al Real de Gandia, i el resum d'aquest document vindria a ser, que el P.P. guanya les eleccions per uns 250 vots al P.S.O.E.
No perden el temps analitzant l'index de participació (65 %) o més greu encara els aprop de 30 vots que ha obtés el Bloc, que no cal anar molt lluny per tal de fer un llistat nominal dels votants de Mahiques. I és que si tenim en compte que en una llista municipal al Real, figuren 11 titolars i 3 suplents, podem afirmar amb rotunditat que ni tant sols els integrants de la llista municipal de Mahiques, ara han votat al Bloc.
Mahiques a nosaltes ens sap més greu que a tu, aquest ridícul resultat electoral que has obtingut. Perquè cal tindre en compte que la nostra estratègia electoral era que tu tragueres bons resultats per a que no te'n vingueres a vall, i et cregueres que ets un bon alcalde, per això alguns membres del partit socialista vàrem votar al Bloc. Com que nosaltres sabem qui del partit socialista et va votar, llavors podem afirmar que ni tant sols el 14 membres de la teua llista et varen votar. Ningú ha fet, fa, i farà més al Real pel bipartidisme que tu. fes-te-ho mirar.
Per altra banda, i canviant radicalment de tema, -però sempre dintre del PPamflet- el P.P. local, publica una sentència en la qual ells i ella ens denuncien per a ver col.locat cartells electorals en zones no autoritzades. Doncs bé, hem de dir al respecte que en cap moment l'Ajuntament del Real ens va notificar ni verbalment ni per escrit quines eren los zones autoritzades per a aquest afer. Per la qual cosa vàrem recorrer la sentència i ara el jutjat ens dona la raó.
Esperem del PPamflet una rectificació i la publicació de la darrera sentència, però deguda a la poca fe, que depositem en el P.P. respecte a dir la veritat i l'última veritat, doncs ací us publiquem literalment la sentència, hem de fer constar que hem retallat altres sentències que hi venien adjuntes que no corresponien al tema i ni tant sols al Real de Gandia. Tot el que correspont al Real i a aquest afer, es la part que hi podeu llegir.

Junta Electoral de Zona Gandia
ACTA Nº 13
En la ciudad de Gandia (Valencia), a tres de junio de dos mil nueve
siendo las nueve horas ....
...
TERCERO.- “En relación a la queja – reclamación presentada por el
partido Popular (PP) en relación a la colocación de cartelería publicitaria
por el Partido Socialista Obrero Español (PSOE) en espacios no
autorizados por el Ayuntamiento del Real de Gandia y en los lugares
autorizados a otros grupos políticos (registro núm. 110/09), se ha recibido
informe del mencionado Ayuntamiento de Real de Gandia y de lo alegado
por el representante del Partido Socialista Obrero Español (PSOE) en
escrito de fecha 29-mayo-2009, no le consta a esta Junta Electoral de
Zona infracción de la normativa electoral por parte del Partido
Socialista Obrero Español (PSOE) en la colocación de carteles en
lugares no reservados a dicha organización política.”
...