dilluns, 15 d’octubre del 2007

AVANCEM PER L'ESQUERRA :

Així és companys i companyes, malgrat que li pese a algú, socialment avancem per l'esquerra, i no estem parlant del Real (que també), sino que com aquest blog està pensat per a la reflexió des de l'esquerra, i d'allò local a allò general, aquest article reflexiona sobre el govern central i el paper que nosaltres podem fer per a seguir progressant.

Quant ha avançat socialment parlant, l'estat espanyol, més i amb menys temps que en aquesta legislatura ?

A les properes eleccions generals ens juguem molt tota l'esquerra, hem observat que sembla que sols ens preocupa al Real, les eleccions locals, i les generals com si la cosa no anara amb nosaltres, i va amb tots i totes, des de la gent que votem al P.S.O.E. a la gent d'E.U. i a la gent d'esquerra del Bloc, reflexionem tots si les coses ens aniram millor si governa Rajoy, Acebes, i Zaplana.

Com a valencians, com a gent d'esquerres, que en penseu ?

Entreu en Xats internacionals (nosaltres ho hem fet), i pregunteu quina opinió tenen de l'estat espanyol, es sorprendreu, de la magnifica imatge social que tenim, la crispació política de la dreta no ultrapassa les nostres fronteres, amb Zapatero hem avançat a països que abans miravem com a socialment avançats, i ara, ai ironies de la vida, són aquest països qui ens miren a nosaltres.

Per tot açò companys i companyes de tot l'espectre de l'esquerra, repensent-nos bé el nostre vot per a les properes eleccions generals, i a veure si l'esquerra guanya al nostre poble, (que fa anys que no ho fa), i per traslació Zapatero pot tornar a governar, que encara ens queda molt per fer.