dimarts, 30 d’octubre del 2007

DECLARACIONS DEL SR. MAHIQUES

Sr. Mahiques, si allò que vosté afirma a la cadena ser, de Gandia, és cert, i ens referim a les amenaces que afirma reben gent del govern municipal, NO HO DUBTE, al jutjat de seguida a denunciar-ho, que ahí, trobarà tot el recolzament del Partit Socialista del Real, tant vosté com la resta de regidors del Partit Popular. Repetim per a que li se quede clar, té ja, tot el nostre suport per tal d'anar a denunciar les amenaces rebudes.

És més li direm, que és el primer que hauria d'haver fet, abans d'anar a la premsa, aquestes coses no deuen de consentir-se, primer de res al jutjat, no a premsa.

Deu anar al jutjar a denunciar, no sols per una qüestió de legalitat, sino a més a més de sanejament democràtic, ja quesi són certes les seues declaracions, la nostra democràcia no ho pot consentir. Endavant sr. Mahiques, vosté, el P.P. i el P.S.O.E.

Pel que fa a la resta de declaracions, seguix vosté mentint, ho no té ni idea d'allò que porta entre mans, (que és ben facil), el famòs informe, no és cap AUDITORIA, li ho diem per si no ho sap, a més a més, quan vulga ens ensenya la pàgina on s'afirme que el real deu 4 milions d'euros, com vosté va afirmar en el passat plenari.

Per favor, sr. Mahiques, ensenyes ràpit el funcionament de l'ajuntament i de la seua tasca, que açò ja fa pudor. Tot aquest teatre i mal viure que estan donant al poble del Real, és ni més ni menys que per a seua IGNORÀNCIA d'allò que porta entremans.