dimecres, 17 d’octubre del 2007

"ECONOMIA DE L'AJUNTAMENT"


ECONOMIA DE L’AJUNTAMENT: RESPOSTA A PERE.


El que es va explicar el dissabte 13 d’Octubre en la reunió de clarificació de les difamacions que amb tanta irresponsabilitat i descaro escampa el PP-Bloc pel poble, en lo concernient al tema econòmic, va ser la valoració de l’informe elaborat pel “Tècnic” que l’equip de govern va portar al Plenari de l’Ajuntament.
L’informe és interessat ja que el supost Tècnic treballa per a una empresa que es dedica a fer auditories “a la carta” només per als ajuntaments on governa el PP i/o el PP-Bloc. Per tant, objectivitat nula.
En quan a la qualitat tècnica de l’informe, es cometen error gravíssims com el d’analitzar un ent públic amb criteris i nomenclatura d’empresa privada. O la de jutjar l’estat de comptes de l’Ajuntament a dia 15 de juny de 2007, fet que es una abarració en economia, ja que el 15 de juny pots tenir un saldo negatiu de 40 milons de les antigues pessetes i en juliol rebre una subvenció que estava aprovada ja en febrer, de 10 milions i recaptar-ne 70 en L’IBI o Contribució Urbana, per exemple, i en eixe cas, l’estat de comptes seria de 40 milions, però en positiu.
En definitiva, o l’economista no era massa bo i el que intentava (lo més probable) era confundir a la gent i donar satisfacció als que l’havien contractat.
Tot i això, en cap moment en l’informe es fa menció d’un deute de 4 milions d’Euros.
Tota questa moguda es fa a esquenes dels membres de l’antic govern que en qualsevol cas haveren pògut aclarir algun dubte, si és que sorgia, però no, aquell senyor es presenta en el plenari, pren la paraula, interpreta l’informe, escenifica “la catàstrofe” amb la colaboració impagable del senyor Mahiques dient “què vergonya, què vergonya” , aqueste senyor no sap el que és la vergonya (en un altre moment ens ocuparem de les vergonyes d’aquest personantge). Per acabar el linxament de l’anterior alcalde, el Tècnic va dir al públic assistent que si volien fer preguntes podien fer les que volgueren. La petició de l’oposició de demanar un altre Plenari on poder portar un altre tècnic no van deixar ni que fora llegida. En fi, patètic.
Pense que l’exageració, per les quantitats, va ser tan gran, que fins i tot gent afí al nou govern no s’ho va acabar de creure.
El calibre d’aquesta acció difamatòria, que pretén desprestigiar a l’anterior govern però que alhora actua negativament sobre la imatge del Real és tan aberrant que aquestos temeraris ignorants, o a li’n revés, no han calculat les conseqüències d’aquesta barbaritat. Sols se’ls ocurreix denegar també al grup difamat la possibilitat d’explicar la gran mentida, no permitint que es convoque a la gent fent un bando i negant, amb excuses vanes, la posibilitat d’utilitzar el saló de plens de l’Ajuntament. Pensaven, ara ja no ho pensen, que el poble no anava a conèixer la seua infamia. Ja la saben alguns de viva veu, la sabran uno per uno tots els veins del poble, eixirà en premsa, radio i per Internet en el blog que hem creat, a més de pàgines con aquesta.
La dictadura ja ha passat senyora alcaldessa. Els enredradors com vosté, senyor Mahiques, no tenen futur.
Ara estan intentant desviar l’atenció del que és lo important a lo més secundari, alguns PP-Blocs diuen que Pep ja sabia que tenia denegat el saló de plens unes hores abans de la reunió, així els contesta un tal “Amén” en un comentari en l’article “VERGONYA QUE NO EN TENEN” del blog socialistesdelreal@.com a un altre comentarista del PP que firma amb el pseudònim de Jutge:
“Jutge, et preocupes de si Pep sabia o no sabia que el Plenari no el deixarien per a fer la reunió abans de que es fera, no deuria preocupar-te més l'acte autoritari i antidemocràtic que això significa?Saló de Plens que han utilitzat sense cap problema les Amas de Casa, Els Músics, la Comissió de Festes i vosaltres mateixos aquesta setmana, després dels fets del dissabte.
Prohibir el bando quan es fa bando inclús per anunciar que es venen mantes o hi ha mercat a la plaça?
Tot el que digues a continuació ja esta desqualificat. O no et preocupa el teatre que vau fer al saló de plens amb l'artista principal portat del vostre propi partit i amb l'actuació estelar del senyor Mahiques dient "que vergonya, que vergonya", aficionat al teatre. Vergonya si que no en té ell ni la coneix, pobra gent del Bloc per qui estan representats, pobres votants d'esquerres. No et preocupa Jutge que el "Tècnic" inclús invitara als asistents (militants i simpatitzants del PP-Bloc previament avisats) per a limxar a Pep i la gestió ecomòmica de l'anterior legislatura, responsable de la qual sabeu que era eixe Regidor(Vicent Mascarell) al que hipòcritament homenageaveu feia uns dies?Informe d'opereta, posada en escena a traició, auditori bavejant odi amb aire de taverna de mal gust, d'actors mediocres i dictadoretes de saló.Difamant i després intentant evitar la clarificació. Tranquil Jutge contín la rabia per no poder-nos fer callar.Governen, o es que ja estan buscant escuses perquè no compliran els seus programes?
No crispen a la gent. Sembla que el dissabte ompliren d’ouades la façana de l’Ajuntament. Massa coses estan passant per primera vegada al poble. I el Bloc, mestres tant, mut.
Això, senyor Pere, és el que passa en “l’economia” de l’Ajuntament del Real. Vergonya que no en tenen!.
Ja vorem com acaba la cosa. El començament ha sigut bo: mentides difamacions, la secretària que se’n va, demandes a l’Ajuntament, contractes rescindits unilateralment, favoritismes en l’actuació policial, intents de silenciar a l’oposició, activitat municipal parada, regidors que cobren de forma ilegal, deixar al carrer la gent que vol reunir-se, ara ouades a la façana de l’Ajuntament, ... i tot en quatre mesos!