dilluns, 15 d’octubre del 2007

L'ESPANYA ESCANDINAVA :

Durant molts anys, hem mirat als països escandinaus com a referent social, a Finlàndia per exemple, des del final de la segona guerra mundial han tingut sempre governs socialdemòcrates, a Suècia, Noruega i Dinamarca en el mateix periode de temps, han tingut majoritàriament governs d'esquerres.

Ara aquest països miren a l'estat espanyol, el seu avanç econòmic i social, i a més a més, venen a preguntar-nos com ho hem fet. És el cas d'Alemanya, en el tema de la llei de matrimonis entre persones del mateix sexe, o Bèlgica amb la llei d'igualtat.

Amb el sr. Aznar, erem nosaltres qui anavem darrere de Bush, (que patètic) que lluny queda ja aquest senyor, no us sembla com si haguera passat una vida, quin pes ens llevarem del damunt. I pense que fins i tot la gent de dreta del bloc també ho creu, encara que no ho digueren, ni ho diuen, en el fons saben tant o més que nosaltres, que el que diem és ben cert.

Jovens, que tal volta no ho recordeu (per l'edat) fa 4 anys ací va haver un gir polític i social, i passarem de ser un estat més adherit al cul d'EEUU, per passar a ser L'ESPANYA ESCANDINAVA. Endarrere ni per agafar impuls, contem amb la canalla per tal de mantindre aquest eslogan.