dijous, 22 d’octubre del 2009

AL JUTJAT T'EXPLICARÀS.

Realitzat el plenari extraordinari sol.licitat pel partit socialista del Real, i tal i com esperàvem, el govern P.P.-Bloc, ha votat en contra de la comissió d'investigació. Amb aquest fet, deixa totalmetn desprotegit al policia municipal que va actuar requisant la documentació, ja que segons ha explicat el senyor Mahiques (i d'ara envadant anomenat " DENUNCIAT SENYOR MAHIQUES") ell sols es va dirigir als membres del partit socialista que estaven repartint la documentació, en els termes que tenia dubtes de la legalitat o no de la distribució de la seua fotografia, sense el seu consentiment, i òbiva totalment el document oficial de la policia municipal on descriu clàrament que és el senyor Mahiques qui li ordenar i citem textutalment "Que no distribuyan ningún papel mas", açò queda en un segon terme, i ni tant sols el P.P. és capaç de veure-ho i llegir-ho en l'esmentat informe oficial.
Respecte a la gran declaració d'intencions que exposa el denunciat Mahiques, sobre que tots els partits polítics han difòs fotografies de regidors i regidores de l'Ajuntament, i inclou al seu partit, doncs té raó senyor Mahiques, i a més a més, demana clama i assossec, a tots i totes, també d'acord, sols un "però" si ens o permet, COMENCE PER VOSTÉ. És vosté i La Vane qui varen entrar en el govern municipal i el primer que fan es presentar una querella criminal contra Pep Miret, que el jutje us va desestimar només va arribar a les seues mans. Vostés ens han difamat i han intentat humiliar-nos, i en concret vosté senyor denunciat Mahiques, encara segeix, humiliant al seu propi equip de govern amb frases tals com : SI M'ENTERE QUE EL P.P. ES TORNAR A REUNIR AMB EL P.S.O.E. ATENGUEU-SE A LES CONSEQÜÈNCIES...... o altra frase famosa de vosté adreçant-se a la alcaldessa : VULL QUE HEM NOMENES TINENT D'ALCALDE O ATENTE A LES CONSEQÜÈNCIES...... tot açò vosté ho ha dit, i nosaltres o cataloguem d'amenaces velades al seu propi equip de govern.
Doncs si senyor denunciat Mahiques, aquesta és la seua forma d'actuar, i avuí la policia municipal ha pogut comprovar de primera ma la seua versió dels fets.
Vaja des d'ací el nostre suport a aquest policia que va actuar complint ordens i ara tant el P.P. com el Bloc el deixen com a mentider.
No anem a consentir-ho i a partir d'aquesta vesprada el partit socialista del Real va a preparar la corresponent demanda judicial per a que siga un jutge qui ho esclarisca, en benefici del policia municipal, del partit socialista i de la societat civil en general.
Les explicacions i fets que has negat, ara li ho explicaràs a un jutje, donat per denunciat.