dissabte, 3 d’octubre del 2009

NOVES DEFINICIONS SOCIOLÒGIQUES :

Des d'aquest blog, i analitzant el comportament de l'actual equip de des-govern, P.P.-Bloc, ens atrevim a acunyar uns nous termes sociològics que expliquen, en tot o en part llur comportament.
Col.lorari : Hom pot classificar el comportament de Vanessa l'alcaldessa, en tres definicions tal com :
- COMPORTAMENT CARAGOL : Front al problema, es refugia a casa fins que creu que el perill ha passat.
- COMPORTAMENT VESTRUÇ : Front al problema, amaga el cap avergonyida però es manté en el seu lloc.
- COMPORTAMENT PP-BLOC : Front al problema es miren els uns als altres i que vinga algú a resoldre'l.
De desconcertant podem titllar aquest últim comportament, tal volta reflexe -un poc- del jovent actual. El P.P.-Bloc actual es part inicial de les noves generacions acunyades pels sociòlegs com a "Generacions NI, NI", és a dir, ni treballen ni estudien, en resum : ausència total a l'hora d'assumir responsabilitats, i si hi ha problemes ja vindran els pares a resoldre'ls.
Clàrament, companys i companyes, aquest govern municipal del P.P.-Bloc, és eixa generació "NI, NI". Amb l'agreujant en llur comportament, que llurs accions sí tenen conseqüències, i moltes.
Des del partit socialista creiem que no esteu preparats per al govern d'un poble. Potser ni tant sols per a assumir responsabilitats com a adults, dels vostres propis actes. Esteu inmersos en varis problemes greus per al futur del nostre poble, i front als problemes reals i seriosos el que feu és la paràlisi més absoluta, i lluny de resoldre'ls -o almenys intentar-ho-, simplement seguiu endavant con si res no passara.
Irresponsables que ens governeu : Esteu ajornant a generacions futures problemes que no voleu o no sabeu resoldre en l'actualitat, mentre tapeu forats econòmics i vials, el poble del Real perd opcions de futur, no esteu preparats per al govern, i el que és més perillós encara, no ho veieu.
Per la vostra negligència ja acumuleu en 2 anys més denúncies, que el P.S.O.E. en 12 anys, teniu més sentències condemnatòries en 2 anys que nosaltres en 12, i encara teniu pendent més problemes que derivaran en els jutjats que en els 12 anys del nostre govern.
Sols us podem qualificar d'I R R E S P O N S A B L E S.
Vanessa ; no tens experiència laboral, o no massa, i això et porta a no saber comportar-te front a problemes greus on tu ets la màxima responsable.
Vanessa ; assumix responsabilitats d'adulta, què papà i mamà no són els alcaldes.
Vanessa ; amb aquest comportament com creus que afectarà al teu curriculum laboral, aquesta és la carta de presentació amb la qual buscaràs faena ?.
La teua imatge com a gestora pública deixa molt que desitjar; NI RESPONSABILITATS NI SOLUCIONS : GENERACIÓ VANESSA.