divendres, 9 d’octubre del 2009

AVUÍ 9 D'OCTUBRE ; ANIT ON ESTAVA MAHIQUES ?

Anit es va celebrar al carrer 9 d'octubre un sopar organitzat per l'Ajuntament del Real, i on acudiren distints regidors de tots els partits polítics de l'Ajuntament, la sorpresa majúscula era, i encara és, on estava Mahiques.
La polèmica estava servida, (i no per part nostra) els distints veins i veïnes debatien, i es preguntaven on estava, com era que no havia anat al sopar de l'Ajuntament. Les respostes varen ser d'allò més divers, fins que un regidor de l'ajuntament va aclarir que havia anat a sopar al barri del Raval de Gandia, no sabem si el bon home es va confondre de Raval de Gandia a Real de Gandia, i ens acusaven a nosaltres de marejar-lo massa, i que per això s'havia enganyat.
Fins i tot en una cosa que nosaltres no teniem ni idea, encara acabem sent els protagonistes, aceptarem polp com a animal de companyia.
No obstant això, el debat es va centrar en si el que passava realment era si ell tenia un poc de vergonya d'acudir i enfrontar-se al públic en general.
La versió nostra és que ni un poc ni molta de vergonya, ell no en té gens ni miqueta. Ara bé alguna cosa deu passar en tant que el seu fòrum habitual tanpoc li va fer massa costat, seguts a taula, o callaven o eren més visceral que ningú en la seua opinió respecte a on estava Mahiques i perquè no havia acudit.
Amb amics com aquest, no et calen enemics.