dissabte, 10 d’octubre del 2009

COBRAMENT DE DIETES FALSES, O ERROR DE CONCEPTE ?

Això dui que era una volta que............ així comencen els contes catalans, i així començarem nosaltres la nostra narració :
.......una volta que, l'Ajuntament del Real, sent el senyor Mahiques alcalde-secretari-tresorer-conferenciant-dimissionari y de todos los santos, es va realitzar al nostre poble la presentació d'un llibre d'història sobre els Borja, (com no podia ser d'altra manera), i en acabar els conferenciants, i el govern municipal al front varen anar a fer una picadeta a un bar del Real.
Nosaltes, creiem que com a representants de la sobirania popular, també devem estar representats com a part de l'Ajuntament, en un acte institucional com és la presentació d'un llibre, subvencionat per tots i totes les realeres. En això que Pep Miret, -guanyador inpectore de les eleccions- se li ocorrí ingènuament mostrar-li les respectives queixes al senyor Mahiques-Borja, fent-li saber que no se'ns havia convidat a aquest acte (vi d'honor). I el Mahiques-borja va i rient-se li diu que eixe vi d'honor l'havia pagat ell de la seua butxaca, i que amb els seus diners convidava a qui volia.
Totalment d'acord Mahiques, en això nosaltres fem igual, ens sembla correcte. Però ¡¡¡ a collons!!!, ara va i resulta que Pep -guanyador impectore de les eleccions- va el dilluns a l'Ajuntament i es troba la següent anotació en comptabilitat, i signada per la secretària-interventora :
*****
DIETA DE VIATGE A VALÈNCIA :
Kilòmetres = 0
Gasolina = 0
Aparcament = 0
Tiquet de discobar La Nave, a les 23 hores del dia de la presentació del llibre : 200 euros.
*****
Preguntes per a Mahiques-Borja, La Vane, i companyia :
Com es va anar i tornar a València ? A peu.
El discobar La Nave que està a València, quin horari té ? Non stop.
Vicent Signes com a tresorer de l'Ajuntament, que entén com a viatge a València ? Tic Tac Tic Tac.... València ?......... uffff que complicat m'ho poseu!!!.
Això si, amics i amigues, el més important per al nostre poble és : I que varen menjar ?.........................
Postdata : I encara en vorem de més grosses.