dimarts, 20 d’octubre del 2009

PLENARI EXTRAORDINARI PER AL DIJOUS 22 D'OCTUBRE

El proper dijous 22 d'octubre es celebrarà el plenari extraordinari que el partit socialista del Real varem sol.licitar amb la finalitat d'esclarir els fets ocorreguts per part de la policia local i un regidor del govern municipal, on feren un ABÚS total d'autoritat i de llurs funcions.
L'esmentat regidor, va incomplir el seu propi jurament de defendre i acatar la constitució espanyola, i es va passar per l'arc del triomf, l'article 20 de l'esmentada constitució, on rau el dret a la llibertat d'expressió.
Com hem dit ja en aquest blog, el partit socialista del Real, no va a tolerar de cap de les maneres, cap abús per part de ningú, dels drets bàsic i fonamentals dels espanyols i espanyoles.
Per la qual cosa, esperem acepten aquesta comissió d'investigació, amb la finalitat de depurar responsabilitats i de evitar aquests abusos a futur.
Ens cas que el govern del P.P.-Bloc, s'opose a aquesta comissió, el partit socialista del Real, empendrà les mesures legals que crega escaients amb la finalitat de defensar la constitució.
POSTDATA : ESPEREM LA VOSTRA ASSISTÈNCIA PER PODER COMPROVAR DE PRIMERA MA, EL COMPORTAMENT DE CADA PARTIT POLÍTIC. NO FALTEU.